Hoppa till sidans innehåll

Adidas serien del 5!

13 MAJ 2014 00:15
Adidas deltävling 5 2014 i Stockholm hos IF Linnea. Det var jätte kul att kunna genomföra en tävling i just Stockholm. Alla våra diplomare var med och vi hade även med oss två match boxare för att sparring inför Mellan svenska mästerskapet i Nyköping!
  • Skapad: 13 MAJ 2014 00:15

Noah Björketidt v Martin Byh 31-23!

noah if linnea2

Noah fick möta en ny boxare från EBK och det är inte så enkelt man kan tro. Matrin gjorde sin debut men var en riktig tuffing och boxade bra kul att se.
Noah fick jobba med att kontra och flytta undan för Marins attaker. Noah kunde boxas sin boxning och slapna av. Men han fick vara på sin vakt.

Adam Pettersson v Johannes Bagdi 27-24!

 adam if linnea

Adam fick möta samma som vid deltävling 4 i Mjölby men nu hade Johannse gått flera matcher och bjöd på en mycket tättare match än förra gången. Adam kunde inte hålla sin distan och det blev en ganska stökig match. Rutinen tog till slut ut sin rätt och Adam kunde vinna denna tätta match.

Fanny Hassel v Alexandra Turesson 21-0

fanny if linnea

Fanny fick nu för andra gången i sitt liv gå upp i ringen och boxade nu ännu bättre emot en mycket tuff tjej från Linnea. Hon gav inte Fanny en lungn stund. Fanny reder ändå ut situationen på ett bra sätt.

Arvid Magnusson v Andreas Palm 29-28

arvid if linnea

Arvid fick möta den duktiga Andreas från Linnea och denna match var det tur att man inte dömde poäng i denna var supper jämn. Arvid visade mycket fin boxning både på närkamp som på distans.

 

Det är väldigt roligt att åka med detta gäng alla gör sitt bästa och ingen är utanför. fortsätt så.

Tack tilla alla !!!

 

Skribent: Jimmy Björketidt

 

boxingeventservice

facebook-icon

 

youtube_icon

Visar 5-Nicopia Sport.jpg

link handwraps

 

Postadress:
Gripen BK - Boxning
Ågatan 9
61434 Söderköping

Besöksadress:
Ågatan 9
61434 Söderköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gripenboxning.s...

Se all info