Hoppa till sidans innehåll

Box Camp 2014!!

18 AUG 2014 13:59
Första lägret i Gripens historia med första egna tävlingen för säsongen!
  • Skapad: 18 AUG 2014 13:59

Fredagen den 15 kom IF Linnea ner till Gripen BK för att genomföra ett läger. Linnea hade med sig nästa hela deras utvecklings grupp tillsammans med två ledare. Gripen stog för lokalerna medans Linnea ordnade med maten. Mjölby Box team var också med på lägret med 2 av sina duktiga diplom Boxare. Många hårda träningspass varvade med teknik, fys samt sparring. Klubbarna samarbetade med allt vilket gjorde att det blev ett mycket uppskattat läger och det var inte sista gången detta händer utan samma tid och plats nästa år. Lägret Avslutade med en diplom tävling/sparring under Söndagen. Mer info och bilder kommer senare.

 

Gripens Ledare tackar alla andra klubbar och boxare för att göra detta läger så lyckat. Ett speciellt tack till Linneas Ledare för mat och passen.

läger 2014

Hoppas alla gripens deltagare har träningsverk och har fått nya kompisar inom boxningen. Match referat kommer senare. Vi hade två debutanter under helgen i ringen Arvid K och Mike som gjorde bra ifrån sig vilket ser bra ut för framtid tävlingar. Mike fick även en match till som även den gick bra.

Noah Genomförde sin 90 och 91 match och fick igång sin boxning bra. Arvid M gick också två matcher vann båda men de stoppades av hans envist blödande näsa.

 

Skribent: Jimmy Björketidt

 

boxingeventservice

facebook-icon

 

youtube_icon

Visar 5-Nicopia Sport.jpg

link handwraps

 

Postadress:
Gripen BK - Boxning
Ågatan 9
61434 Söderköping

Besöksadress:
Ågatan 9
61434 Söderköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gripenboxning.s...

Se all info