Hoppa till sidans innehåll

Första Medaljen!

19 SEP 2017 10:43
Gripen var ner i Malmö med boxare och domare under helgen 16-17/9 och deltog i Öresunds cupen 2017. Det var länge sedan Gripen hade Matchboxare så det var extra kul att vi nu fått fram nya stjärnor igen!
  • Skapad: 19 SEP 2017 10:43

Gripen Skickade Sophan tillsamans med domarna och ledare. Han skulle debutera som matchboxare i 60 kg. Han höll vikten och skule gå semifinal under lördagen men en boxare avvek så det blev bara 3 i hans klass och vi blev lottade till direkt final. Sophan skall möta vinnaren mellan Nikodem Kusz, Valby IK från Danmark eller Noa Bjurfjäll, BK Fox arrangören av cupen. Nikodem Fick i Första ronden in en höger som knockade Noa. Vi fick tänka till så att Sophan inte går på samma sak. Det gjorde han inte utan boxades bra under första ronden men träffade för lite samma sak under rond 2 och 3 men mycket bättre. Han vänster satt bra och skulle han gått mer framåt så skulle han styra mer och få med sig domarna. Det blev en förlust med 3-0. Sophan får träna mer på detta under veckorna innan Gripen Cup. Det är dock den första Medaljen för denna säsong.

Nikodem Kusz, Valby IK Danmark v Sophan Ghafori Gripen BK 3-0.

 

Asaf  Dagan i Diplom Ringen som ringdomare.

Gripen hade 2 domaqre med sig till Cupen Asaf  Dagan och Jimmy Björketidt det var andra gången vi åker med domare till cupen. Lite för lite boxare tyvärr.

Öresunds cupen är en bra och trevlig cup med mycket positivt bemötande vi kommer åka ditt nästa år med då hoppas vi på många fler boxare.

Skribent: Jimmy Björketidt
E-post: Adressen Gömd

 

boxingeventservice

facebook-icon

 

youtube_icon

Visar 5-Nicopia Sport.jpg

link handwraps

 

Postadress:
Gripen BK - Boxning
Ågatan 9
61434 Söderköping

Besöksadress:
Ågatan 9
61434 Söderköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gripenboxning.s...

Se all info